Eriks Massagesalong

Författare: antonzandor Datum: 2024-03-04 12:57:27

Kategori: Heterosex och Age play

Läst: 64 893 gånger

Betyg: 4.7 (31 röster) 14 medlemmar har denna novell som favorit



Eriks Massagesalong



Tja, mitt namn är Erik. Jag driver en massagesalong här i stan. Det går bra för mig och jag har en aldrig sinande kundkrets, det är skitkul och jag stormtrivs med mitt yrkesval.

Jag är 60 (i höst) och bytte yrkesbana bara för ett par år sedan, Jag ledsnade helt på att slita inom äldreomsorgen, tog ett lån, utbildade mig till massageterapeut och startade min salong i och med att jag var klar med utbildningen.

På min meny finns klassisk massage, oljemassage (med aromaterapi), taktilmassage och mer ingående idrottsmassage. Jag har som sagt fullbokat för det mesta och jag njuter av mitt val i livet.

Till mig kommer män, kvinnor, unga och äldre för en skön massage och lite samtal, för det pratas mycket, vilket kan höra till en må-bra session.

En dag i somras hade jag en bokning, en Liselott som önskar en helkroppsoljemassage. Såklart man blir nyfiken på när en kvinna önskar en sådan massage, inte alla som väljer den då jag är man.

Jag sitter bakom kassan när denna Liselott kommer in, jag hajar till då hon är ung, kanske i 20 års åldern. Hon är ledigt klädd i en blus och en vid kjol. Det jag ser av henne ger mig rysningar, vilken kropp hon ser ut att ha!

Hon betalar för sina 1,5 timme och jag visar in henne i ett rum.

“Du kan ta av dig så mycket du önskar, där finns handdukar som du kan skyla dig med så kommer jag snart, ok?”

Hon bara nickar och jag lämnar.

När jag åter kommer in ser jag henne ligga under handduken utan Bh men hon lär väl ändå ha trosorna på? Jag plockar i ordning och börjar sen mjuka upp och värma upp på ryggen. Hennes mjuka hud är så skön och jag njuter redan av att röra vid henne.

Hon är skönt avslappnad, hummar belåtet emellanåt och när jag nu börjar med olja massera henne, gnyr hon läckert.

“Skönt hoppas jag, inte ont någonstans?” Frågar jag intresserad.

“Mycket skönt, det här kunde du minsann! Ont och ont men har en sträckning bak i låret upp i skinkan, jag spelar handboll och föll olyckligt på senaste matchen.” Mumlar hon ner i hålet i bänken.

Jag registrerar detta och ska se senare om jag kan få bukt på detta ömma problem. Jag fortsätter på ryggen, axlarna och ut på armarna. Där jag står kan jag se hur brösten pressas mot underlaget, de ser ganska fylliga ut och min puls ökar...

Jag masserar ner i svanken, drar försiktigt ner handduken, ser toppen på rumpan, inga trosor! Något jublar inom mig. Jag masserar muskelfästen, hon kvider till, jag tror mig veta var sträckningen sitter.

“Jag ser att du inte har underkläder men skulle behöva massera och knåda din högra skinka och ner på låret, se om jag kan hjälpa dig med det ömma, känns det ok?” Frågar jag artigt.

“Helt ok, ville inte att de skulle bli kladdiga, kör på du, jag är inte blyg” Mumlar Liselott med ett fniss.

Jag drar ner handduken, blottar ena skinkan, känner försiktigt och lokaliserar en svullnad. Jag masserar skinkan ganska hårt, knådar och trycker. Liselott gnyr, kvider och spänner sig, det ömmar nog rejält, men jag får fortsätta så.

Jag masserar ner på låret, särar en aning på benen, ser dock till att skyla hennes underliv så gott det går. Jag jobbar på insida lår, baksida och upp på skinkan. Hon är vältränad, fast i hullet och skinkan är väldigt go att behandla.

“Så skönt, jag känner hur spänningarna släpper, du har sköna händer, väldigt sköna!” Liselott flåsar.

Jag fortsätter, känner hur området slappnat av och går över på andra låret. Samma procedur där, nu ligger handduken invikt mellan låren, döljer underlivet men jag ser skymten av rosetten nu när jag knådar och drar i skinkorna.

Jag bearbetar lårens insidor, från vaderna, upp längs låren och stannar innan ljumskarna, Liselott rör sig mot mina händer, gnyr och verkar ha det ganska bra under mina fasta händer.

Ena handen slinter in under handduken, snuddar vid en varm, klibbig blygd och jag ber direkt om ursäkt, drar undan handen och rodnar här bakom henne.

“Mm, ingen fara alls, får man räkna med om man väljer att vara naken, som sagt jag är inte blyg, kommer du åt bättre om du tar bort handduken kanske?” Hennes ord får mig mållös, jag tvekar en sekund innan jag drar bort handduken, ser hennes blanka sköte där mellan låren. Hon är rakad om blygden, kanske på venusberget likväl?

Jag fortsätter att massera benen, långa drag från anklarna, upp mot ljumskarna men vänder om inom behörigt avstånd men kan se hur skötet verkar fuktas mer och mer, jag börjar få stånd nu, fan också!

Jag ger rumpan en rejäl omgång till innan jag tänker be henne att vända sig om, jag greppar om de fasta musklerna, knådar och drar, jag hör nu hur det smackar i skötet när blygden skiljs, jag ser hur klibbigt där är...

Efter denna omgång på rumpan ber jag henne att vända sig om.

Jag håller upp handduken, lägger den över stussen men då är brösten nakna. Herre jisses vilka fina bröst. Fasta, fylliga och där står bröstvårtorna i givakt, pekandes rätt upp mot taket.

Jag hämtar kraft och mod innan jag stående bakom henne tar mig an axlarna, armarna med blicken fäst på de båda brösten, som gungar läckert av mina rörelser.

“Är nog spänd om brösten känner jag, något du kan knåda bort?” Liselott mumlar blundandes.

“Det kan jag absolut det men fokus då på muskelfästen, så vi är på det klara med vad som önskas?” Svarar jag professionellt.

“Ok då, gör din grej” Hon fnissar.

Jag smörjer med olja om brösten, är noga med att inte röra på dem. Jag trycker, och masserar uppepå och ner runt längs fästena. Brösten gungar fint, jag njuter av utsikten men håller fan på mig även om jag har en känsla för vart detta kan komma att leda till, inte mig emot, men det ska komma från henne då.

Jag tar hand omkring brösten noga, Liselott känns nöjd, hon suckar och ibland stönar av mina händers rörelser om sina bröst.

Jag ställer mig på sidan om henne, fortsätter över magen, masserar mig neröver. Handduken drar jag ner en smula, kan massera mellangärdet men utan att vidröra vulvan. Liselott rör sig oroligt, drar isär benen ser jag och suckar djupare nu.

Jag knådar höfterna, fram på magen och nu andas hon tungt, suckar njutningsfullt, jag är vid det här laget stenhård, ser till att inte komma för nära hennes arm.

“Jag masserar in en bit under handduken, precis över vulvan, jag känner bullen och andas själv nu tyngre vilket Liselott registrerar, ser på mig med ett finurligt leende.

“Pallar hjärtat detta? Tänkte om jag drar av handduken så du kommer åt i ljumskarna?” Jag stelnar till, ser henne sakta avlägsna handduken och blotta sitt underliv.

“Så, kan du komma åt bättre, som sagt jag är inte den blyga typen, jag har väl inget du inte sett förut kan jag tänka?” Jag bara nickar stumt, försöker att inte glo henne i skötet men det är ytterst svårt. Hon är renrakad med en söt liten bulle och blygden ser onekligen saftig ut, blänkandes och smått öppen där jag kan se fukten sippra fram.

Jag masserar ovan vulvan, ner i ljumskarna och nu känner jag hettan från skötet, den fuktiga hettan som strålar ur henne.

Hon gnyr, suckar och rör sig mer oroligt mot händerna som jag verkligen försöker hålla i schack när jag masserar kring hennes underliv.

För att komma åt ordentligt tar jag mig friheten att kliva upp och ställa mig på knä mellan hennes ben. Hon ser på mig med ett förföriskt leende med vetskapen om att jag har nu fri insyn upp i hennes allt blötare sköte. “Njuter du av utsikten?” Frågar hon skrattandes.

“Jag har sett många kvinnors sköten och om jag får säga det så har du ett väldigt vackert.” Svarar jag med en blinkning. Jag hör en djup suck, hon rister till och benen dras isär ytterligare, hur ska jag tolka detta?

Jag masserar insida lår, upp i ljumskarna och runt ovan bullen. Jag ser hennes blöta sköte pulsera nu, jag håller god min, gör min grej även om det nu är så svårt.

Tummarna pressas mot blygden, jag ser hur det sipprar fram safter ur henne och nu stönar hon allt högre, rör sig mer oroligt, nästan som hon söker mina fingrar där mot sig.

“Går det bra? Är det för intimt för dig, jag tror det va?” Frågar jag, gnider nu tummarna utanpå blygden, smeker mer än masserar. Liselott ser ner mot mig, stönar fram: “Gör din grej, vi har passerat alla moraliska gränser redan, bara du fortsätter smeka” Jag hajar till, ler som svar och smeker vidare med tummarna längs de klibbiga yttre blygdläpparna.

Kuken min står stenhård nu, den dreglar sedan länge och skriker efter sin frihet, jag önskar inget hellre men allt har sin tid.

Liselott rör sig häftigare mot fingrarna nu, tummarna smeker över blygdläpparna, hamnar i skåran och nu vet jag, nu kör jag på!

Jag öppnar upp hennes sköte, ser det blöta innanmätet, det är så vackert, den pulserande mynningen där safterna rinner, jag ser klittan i sin kappa, styv och blank, jag kan se det lilla urinhålet och nu går jag loss på hennes sköte. Jag smeker och drar i blygdläpparna, jag cirklar med tummarna om klittan, Liselott suckar ett “Ja” och när jag leker med ena tumspetsen i fittmynningen, söker hon det, skjuter fram skötet, visar vad hon vill.

Jag leker i det varma, det blöta innan jag mjukt för in tummen i hennes känsliga, trånga fitta. Liselott juckar mot mig, tummen glider in och nu kan jag smeka insidan av henne. Hon stönar, juckar och när händerna kupar om brösten ser jag hur hon njuter.

“Fy fan så skönt, smek mig, jag vill känna...” Mumlar hon knappt hörbart.

Jag trycker upp tummen, rör den in och ut samtidigt som jag nu pillar på klittan. Liselott stegras mot vad som känns som en skön orgasm, jag fortsätter och mycket riktigt kommer hon inom kort i en stark, skön men också blöt orgasm. Den pulserar ut över handen, där rinner safter om mig nu, jag hör och ser henne njuta, hon knådar sina vackra bröst, studsar med stussen och jämrar sig högt nu. “Åh jag kommer, jag kommer så skönt, smek mig, gör vad du vill, jag kommer så skönt!” Hon nästan tjuter nu, vilket inte gör något, det är bara vi här och dörren är låst när jag har klienter.

“Njut du, är det så skönt för dig när jag smeker din underbara fitta? Vill du kanske ha mer? Säg bara till” Viskar jag och smeker hennes fitta utanpå och i henne.

Liselott väser åt mig att klä av mig att komma med kuken, hon måste få mig i sig.

Jag avbryter men hon är där med fingrar och smeker sig nu när jag klär av mig mina jobbkläder, blus och byxor. Kalsongerna drar jag av och nu hör jag en vissling. Liselott ser storögt på min kuk, biter sig i underläppen och hela hon lyser av åtrå.

“Oj, du var utrustad du, härligt, mer åt mig att njuta av” Säger hon när jag nu kliver upp mellan hennes ben igen.

“Kondom? Jag har i lådan där” Jag nickar mot byrån bredvid bänken.

“Nej för fan, kom med kuken, måste få känna den, jag käkar piller, är frisk som jag antar att du är också?” Hon drar ner mig över sig, biter tag i min läpp, söker kuken, greppar den och drar med ollonet i sin längtande, blöta fitta nu.

Hon knycker till med underkroppen, kuken hamnar där den ska och nu kan jag mjukt röra mig in i den sugande fittan. Där är så blött, så trångt. Det spänner bra när jag fyller ut henne, det stramar en aning men snart hjälper safterna till att skapa bra glid.

“Oj så skön, så stor men nu ska du knulla mig, spruta i eller på mig, det skit samma, ge mig bara redigt med kuk nu” Hon skjuter upp stussen, kuken glider tungt in till roten och stöter emot moderlivet hårt. Liselott svär till, greppar om mina skinkor och pressar sig upp mot mig, juckar mjukt och blir knullad där i djupet. Jag stöter mjukt upp i henne, det smackar, där är så blött, så varmt och skönt, jag tror att detta kommer gå fort...

Jag tar henne allt fortare, hårdare och snart är hon tydligen på gång igen, hon väser åt mig att ta henne, fortsätta och när hon kommer, skvätter det till, fittan kramar om kuken hårt och Liselott kväver ett skrik mot mitt bröst.

Jag njuter av att se och höra henne njuta så, tar spjärn och dunkar nu in kuken hårt, fort och jag vet att nu är jag nära.

“När som helst nu, jg kommer snart” Viskar jag, knullar henne frenetiskt och möts av ett jubel. Liselott kryssar benen om min svank, släpper inte upp mig så jag vet nu var jag ska tömma mig, i hennes krampande fitta.

Jag trycker mig in, tömmer mig och dreglar ner på henne då jag försöker kväva ett avgrundsvrål. Jag sprutar rätt upp i hennes värme, jag tömmer mig totalt och där blir härligt varmt och kladdigt innan jag slaknar och halkar ur tillsammans med en ström av sperma.

Jag ser ner, där är riktigt kladdigt över fittan och ner på bänken, jag som faktiskt sparat mig i veckor sen sist, det märks!

“Så skönt, så sexigt att bli knullad av sin massör, detta är en sexfantasi jag haft länge” Liselott skiner som en sol där under mig.

“Jaha där ser man, kanske många kvinnor som drömmer om det, härligt du fick uppfylla din fantasi då” Svarar jag, kliver den och ger henne en handduk att torka sig mellan benen med.

Liselott torkar sig, hon är verkligen kladdig, hon fnissar åt detta.

“Inte har du en dusch jag kan låna eller?” Hon sitter där på kanten, brösten gungar läckert och hon är bara så fin.

Jag visar henne in till badrummet, hon hoppar in och vänder sig mot mig, vinkar blygt mig till sig. Jag kollar klockan, jodå jag hinner.

Av hennes intvålning och smekningar får jag resning igen. Liselott greppar kuken, drar skönt i den och viskar: “Som tack för allt, får jag runka, suga av dig?” Jag kan bara le som svar på detta skamfyllda förslag.

Liselott runkar mig, smeker min ömma pung innan hon går ner på knä, kysser och slickar kuken.

Hon går in för detta med att suga av mig, verkligen! Det var länge sen jag fick en så skön avsugning. Hon leker med pungen, slickar även den, runkar mig hårt i sin mun, jag tror banne mig att jag är på gång igen.

“Åh kom du, spruta!” Mumlar hon när hon känner hur det rycker i kuken.

Jag fattar tag om hennes huvud, rör mig i munnen och kommer i ett långt utdraget stön. Jag kommer säkert inte lika mycket, men tydligen mycket nog för att hon inte ska hinna svälja, där rinner sperma i giporna.

Hon avslutar med en kyss på mitt nu ömma ollon, slickar i sig det hon spillt och torkar sig om munnen. Vi kysses och leker med smaken av min sperma, duschar klart och klär oss därefter.

“På återseende då, för den där sträckningen bör kollas upp, samma tid, samma dag om en vecka?” Frågar jag med kalendern i handen.

“Så länge? Hur ser det ut imorgon kväll, sista timmarna, ledig då? Kommer gärna så sent som möjligt, kanske vi har längre tid på oss och ta hand om min rumpa?” Hon blinkar.

Jag har inga problem med att behöva flytta på det besöket som står där, skriver in L-L klockan 20.00 och när detta är bestämt får jag en puss och hon visslar på vägen ut.

Som ni ser kan detta bli en serie av noveller, hur gillade ni denna? Kommentera mer än gärna.



Kommentarer

imperator666 10 April 2024, 09:39

Tack för respons. Absolut kan där komma en fortsättning på denna utifrån önskemål, bra input

lordrob 10 Mars 2024, 18:57

Wow! Mycket härlig och hoppas på en uppföljare. Liselott har säkert en kompis som behöver lite omvårdnad

bellaofrippe 9 Mars 2024, 11:11

Mycket bra! Gärna en fortsättning men önskvärt vore då om du kunde ta ut svängarna lite mer med lite mer dirty talk, anspelningar på den stora åldersskillnaden osv


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright