Ett oväntat besök

Författare: fazer 1 Datum: 2024-03-04 12:56:23

Kategori: Trekant och Lesbiskt

Läst: 51 832 gånger

Betyg: 3.6 (8 röster) 4 medlemmar har denna novell som favorit



Stockholm 140615

”Nu är vi äntligen på väg!” Tänkte Mia.
I flera veckor hade hon kryssat i kalendern för att äntligen komma fram till den 20 december.. 4 veckor i Thailand väntade dom, Mia och Johan, som hade träffats på Malaga för 2 år sen, haft otroligt sex, och fortsatt vara vänner efter det.
Nu skulle dom äntligen fara utomlands igen.

Dom träffades på flygplatsen och kramade om varandra, fastän dom bodde nästan 100 mil ifrån varandra, så höll dom kontakten bra, och hade träffats flera gånger sen sista resan. Dom trivdes bra ihop, och var båda lika villiga i sängen.

Hon kände hans doft och det pirrade redan till i henne. Hon kände att han hårdnade till av kramen och blev glad att hon tände honom.

”-Vad kul att se dig, och vad gott du luktar” sa Johan.
”-Tack, du med” svarade Mia.
”-Har du med dig allt?” Frågade Johan
”-Pass,p-piller, och pilletter” svarade Mia och ville sjunka genom golvet av hennes löjliga försök till skämt.
Johan skrattade och dom började gå mot gaten.

Redan när dom stod i kön till säkerhetskontrollen lutade sig Mia mot Johans öra och viskade;
”-jag är så jävla sugen på dig nu!”
Hon visste att han gillade sånt, och hon såg hur han blev röd på halsen, och blicken förändrades. Han tittade på henne, och hon visste vad han tänkte..

I säkerhetskontrollen fick båda två lite kämpigt, Mia som hade gjort en bröstförstoring hade även passat på att pierca bröstvårtorna som givetvis gav utslag på metalldetektorn. Johan skrattade gott när kontrollantens handhållna metalldetektor svepte över Mias kropp och stannade till slut mitt för hennes bröst.
Kontrollanten tittade på Mia, (vars kropp nu identifierade sig som en tomat och lyste knallröd), skakade på huvudet och vinkade förbi henne.

Nu var det Johans tur. Han gick igenom bågen, den pep. Kontrollanten kom fram till honom, placerade direkt den handhållna metalldetektorn tvärs över hans bröst, inget pip. Johan såg inte road ut. (Det gjorde dock kontrollanten)

Nu började en avklädning utan dess like där i säkerhetskontrollen, Johan tog av plagg efter plagg. Och till slut gav han upp. Drog av sig brallorna, gick igenom bågen en sista gång. Den var tyst.
Människor i kön började applådera att han äntligen var klar, och att dom hade fått sig en show redan innan dom kommit till sitt resmål. Johan rafsade ihop kläderna, små sprang förbi en kiknande Mia och började ta på sig kläderna igen.

Hon pussade honom på kinden när han var klar med påklädanden.
”-Det var den här som pep” Viskade Mia och plockade upp en metallbricka ur Johans bakficka,
”jag la dit den när vi kramades”
Han såg på henne och tänkte bli irriterad, men brast ut i skratt istället
”-Jag ska straffa dig för det här” sa han
”-Gärna”, sa Mia.

Dom hade fått platserna längst bak i det stora flygplanet, stolarna gick att fälla litegrann, men annars var det en vägg bakom dom, och sätena var lite förskjuta i kabinen. Så det var ingen rad på andra sidan gången, den var längre fram än deras. Johan satte sig vid fönstret och gjorde sig i ordning för en lång resa. Kan knäppte upp byxorna igen och drog ner tröjan litegrann, bara för att göra det mer bekvämt.
Mia, såg allt, tittade på hans skrev och bet sig i läppen.
”Det måste vara ohälsosamt för kroppen att vara så här sugen” tänkte hon. Dom tittade på varann,han tog hennes hand och kysste henne på munnen, hon nöp hårt med handen, gjorde sig fri, och strök han på bula än innanför byxan.

-” Vill ni ha varma handdukar?” Sa en röst.
Mia röck bort handen och dom slutade kyssas. Båda tittade upp mot en vänlig flygvärdinna.
”-Förlåt?” Fick Mia ut sig.
”-Vill ni ha varma handdukar att tvätta er med för kvällen” repeterade flygvärdinnan. (som tydligen hette Poy, enligt hennes namnbricka)

-”Eh, ja tack” svarade Johan och tog emot två handdukar. Han gav en till Mia och dom tittade på varann och skrattade lite.
Mia började torka av sig i ansiktet och bakom nacken. Hon blundade och njöt faktiskt av den varma handduken.
”Vilken service, redan innan vi lyft” tänkte hon. När hon öppnade ögonen igen, trodde hon knappt vad hon såg, Johan hade tagit fram kuken och satt och torkade av dem med den varma handduken.
Hon stirrade på honom och den, samtidigt som hon tittade sig omkring.
”-Va fan gör du?!” viskade hon nästan väsande.
”-Jamen, man vet ju aldrig, jag vill ju vara fräsch” svarade Johan. Och Mia kunde väl inte protestera, hon hade redan en tanke för denna flygresa.

När dom väl kommit upp på höjd, var klockan redan mycket, det hördes strödda snarkningar här och var, flygvärdinnorna hade dragit för draperiet bakom dom, och kabinen förberedde sig för en natt i luften.
Mia hade borstat tänderna på toaletten, och Johan satt och tittade ner på ljusen långt där nere, och tänkte på hur livet var för dom som var där,vad dom hade för problem,vad dom hade ätit till middag, och vart bilarna som körde var på väg.

Han avbröts av Mia som hade böjt sig över mot honom, dragit en filt över sig, och fört in handen i hans byxor. Han tittade ner på henne och förstod vad som skulle hända.

Mia drog fram kuken, drog filten över huvudet och började suga av Johan sakta, där dom satt i sina stolar. Hon gjorde inte fort, det fick inte guppa för mycket under filten.

Hennes tungpiercing lekte med hans ollon och Johan greppade hårdare kring armstödet på stolen. Han andades häftigt och Mia blev mer tänd av det. Plötsligt hörde Johan draperiet dras undan från utrymmet där flygvärdinnorna satt, men Mia slutade inte. Hon låg tyst, stilla under filten med hans stenhårda kuk i munnen, och lekte med tungan.

”-Vill du ha nåt inför natten?” Frågade Poy Johan.
Han bara tittade på henne, visste inte vad han skulle svara, Mia sög så jävla bra!
-”Nejtack” svarade Johan snabbt och visste inte vart han skulle titta. Poy såg på honom en stund, blinkade med ena ögat och gick vidare.

Johan lutade huvudet bakåt,blundade och njöt, men vad var det för vink Poy hade gett honom? Han han inte tänka på den så mycket mer innan han kände att han höll på att komma. Han greppade tag i armstödet hårdare, och la andra handen på Mias huvud och höll fast det.
Han kom i hennes mun, flera pulser tröck han fram. Sträckte benen frammåt och spände kroppen.

Mia kom fram från filten, tittade på Johan och log, tog sin vattenflaska och drack lite vatten.
”Hon svalde alltså” tänkte Johan när han hade kommit till sans, vilket var ungefär samma stund som Poy kom tillbaka från främre delen av kabinen.
”-Jasså har du vaknat” sa hon till Mia,
”Vill du ha nåt att dricka, eller en till varm handduk?” Frågade hon sen. Och blinkade åt Mia den här gången.

Mia sa att en handduk hade kanske varit bra, och log.
När alla delar på dom båda var avtorkade somnade Mia på Johans axel, och dom sov mesta delen av resan.

Framme i Thailand gick bussen en lång stund till den populära turistorten. Incheckningen gick bra. Och turligt nog hade alla väskor kommit med.
Paret blev visade till deras rum, och Mia blev ytters förvånad när hon fick se rummet! Där fanns en stor säng, mitt i rummet, och man kunde tro att dom hade checkat in i en kuliss från ”Waterworld”(Film från 1995 med Kevin Costner) För överallt i rummet var det pooler, bassänger, rutschkanor och bubbelbad. Och till råga på allt, en gunga man kunde hoppa ner i stora poolen från.

Mia bara gapade,
”-Vad är allt det här”?! Frågade hon
”-Jag sa bara att vi ville ha ett rum nära poolen” Sa Johan, ”Inte att vi skulle bo I poolen!”

Dom gick runt och tittade på allt, det var som ett tropiskt paradis, allt var perfekt! Handdukar vikta som svanar, badrockar i siden med drakar och koi-fiskar på, färska blommor här och där, och frukt.

”-vad har du betalat för det här” frågade Mia
-” Ja, ja, jag vet inte stammade Johan,
” Jag gav dom dricks i receptionen, och dom visade oss hit”

Mia sken upp och sprang till dörren, låste den, och började på en gång sluta av sig kläderna. Innan han Var framme hos Johan igen hade hon bara bh:n kvar, och den landade tillslut på kanten av bubbelpoolen.

Hon sprang in i hans famn och började kyssa honom, han blev nästan överrumplad, trots att hon hade sett henne komma springande. Han började få av sig tröjan, när det plötslig knackade på dörren. Johan tittade upp, Mia tog tillbaka hans ansikte. Det knackade igen. Nu slutade även Mia. Hon svepte in sig i en morgonrock och Johan gick mot dörren för att öppna.

”-Du?!” Utbrast Johan, ”vad gör du här?!”
”-Vill ni ha varma handdukar?” Frågade en (numer) bekant röst, ”eller sällskap?”

Johan flyttade på sig litegrann och nu såg även Mia Poy som stod i dörröppningen.

Johan gick in i rummet, började prata lågt med Mia och fråga vad hon tyckte.

Tiden gick och efter en stund sa Poy från dörröppningen;
”Äh, förlåt, det här var dumt av mig, jag skulle inte ha kommit hit” Och hon började vända sig om för att gå. Efter några steg i korridoren hörde hon Johan ropa;
”-Vänta Poy! Vi kan nog behöva ett par varma handdukar i alla fall.


Poy var tydligen född i Sverige, men pratade både Thailändska och Svenska flytande, hennes pappa var från Thailnad, och mamman var från Sverige. Hon var ca 165 cm lång, brunt hår, bruna ögon, och Likt Mia hade även hon gjort en förstoring av brösten, kanske på grund av sitt valda yrke i luften.

Hon klev in i rummet, tittade sig omkring, såg alla pooler, rutschkanor, blommor och gungan. Den var en sån där enkel modell, med två rep som hängde ner från taket, med en bräda emellan repen.
Poy gick fram till den och satte sig.
”-Jag blev intresserad av att lära känna er lite bättre, jag är ledig ett par dar innan jag ska med ett plan tillbaka till Sverige, och såg på passagerlistan vilket hotell ni bodde på. ”
Johan och Mia såg på varann och sedan på Poy,
”-Eh, vi skulle precis byta om” sa Johan
”-Låt inte mig störa” svarade Poy, ” Jag sitter här”…

Sakta började Mia knyta upp sin badrock, den öppnades men fastnade på hennes piercade bröstvårtor. Men hennes kropp syntes väl ändå. Johan tittade på henne, Poy försökte titta bort, men det gick inte,Mias kropp drog blickarna till sig.

Hon tog tag i rocken, och lät den glida till golvet. Johan kände hur han hårdnade, han började dra ner sina beiga chinos och kalsongerna spändes ut av den nu fullt erigerade kuken.

Mia tog ett par steg framåt och hjälpte honom med det sista plagget. Kuken ställde sig rakt ut och träffade Mias fitta med en liten sprätt.
Mia ryckte till och gav i från sig ett ljud av vällust. Dom tittade bort mot Poy, som satt i gungan och tittade på dom, innan dom vände huvudena mot varandra och började kyssas.

Deras kroppar drogs tätare, Mias armar strök Johan över ryggen ner mot rumpan. Hans händer for upp i hennes hår, greppade tag och höll fast henne.

Mia började böja på benen och ställde sig på knä framför Johan, och började suga av honom, till ljudet av vatten som rann, och suset av fläktarna. Johan blundade ett tag, han visste ju hur skönt Mia sög, hon kunde verkligen det där med att jobba med munnen. Han höll i hennes hår, och hjälpte till att trycka in kuken i hennes mun. Hon gillar det, det visste han. När han öppnade ögonen såg han bort mot Poy, som fortfarande tittade, men hade börjat smeka sitt vänstra bröst.
Hennes ögon sa: ”mer” Johan drog upp Mia i håret, nästan drog henne till sängen, fortfarande hållande i hennes hår, gungan var en bit ifrån fotändan av sängen. Och Poy hade full överblick över vad som pågick. Johan kastade ner Mia på rygg. Kysste, bet och örfilade Mias bröst, han tog tag i piercingarna, drog bröstvårtorna uppåt.
Mia stönade ja nästan skrek mer och mer och mer, hon andades häftigt och njöt av varje sak Johan hittade på. Hon borrade in sina naglar i hans rygg, och villa ha in honom.

Johan rörde sig nedåt längs Mias kropp, och kom tillslut ner till fittan. Han tog ena handen, började fingra på henne, klappade lite hårdare på den, bet henne på dom yttre blygdläpparna, och förde in fingrar i henne.

Mia spände kroppen och kom med ett högt stön, Men Johan bara fortsatte.
Bakom dom hade Poy dragit fram båda sina bröst, särat på benen och satt och fingrade sig själv med kjolen uppdragen.

Mia såg till slut Poy och tecknade åt henne att komma till sängen. Poy gick dit och fick av sig alla kläderna,
Poy och Mias kroppar var ganska lika, sånär som till färgen då Poy var flera nyanser mörkare.

Poy tittade ett tag till vad Johan gjorde med sin tunga på Mia, och satte sig tillslut över Mias ansikte för att få samma behandling. Hon var redan jättevåt av allt tittande. Och Mias tunga gjorde inte henne besviken. Nu låg dom där i sängen, Johan slickandes Mias fitta, och Mia slickade Poy som satt gränsle över hennes ansikte.
Efter bara en liten stund började det pirra i Poy med, och hon kände hur hon skulle komma. Hon stönade högt när hon sprutade till..

Nu var det dags för Mia att vända på sig, Johan slutade slicka och drog ut henne från Poy, med fasta händer vände han runt Mia och ställde henne på alla fyra. Med en hård stöt tryckte han in kuken i henne. Poy böt ställning och lade sig på rygg framför Mia och visade hela sin kropp för både Mia och Johan. Hon pullade sig själv medans Johan knullade Mia bakifrån. Det tog inte länge innan Poy kom igen.

Johan tecknade åt Poy att komma runt, hon lade sig på rygg mellan benen på Mia och Johan, så hon såg kuken glida in och ut i Mia ovanför henne. Nu var det hennes tur att slicka. Hon hittade snabbt Mias svullna klitoris, och varvade att slicka det, och Johans kuk. Suga på hans kulor, samtidigt som hon tog på sig själv.

-”Vänta sa Johan,jag ska göra mer plats för dig” sa Johan. Och drog ur kuken ur Mia. Han tog lite saft från fittan och gned runt det andra hålet på Mia, och med ett bestämt tryck körde han in kuken i röven på henne. Mia skrek, inte av smärta utan av ren njutning. Hon älskade att han honom i sig! Mia kom så fort Johan trängde in. Poy fick en stor dusch i ansiktet.

Men snabba fingrar förde Poy in två stycken i Mia, samtidigt som hon slickade. Nu var Mia full i alla hål. Hon njöt så hon nästan grät. Det var så jävla skönt. Johans taktfasta knullande i röven och Poys fingrar i hennes fitta var helt magiskt!
Nu började Johan känna att han skulle komma.
”-Vänta” sa Mia!
Hon gled iväg från Johan, Tog tag i Poy, lade sig bredvid henne på rygg, dom särade båda sina ben, korsade varit över varandra, och började fingra sig själva framför Johan. Deras kroppar rördes i takt, och brösten guppade upp och ner, När Mia vred huvudet mot Poy och dom kysstes kunde inte Johan hålla sig längre. Han skrek ut ett avgrundsljud, och både Poy och Mia svarade, Alla tre sprutade samtidigt, det blev en kaskad av vätskor, Johans sats for över båda tjejerna och deras sprut täckte Johan.

Alla rasade ihop efteråt och andades häftigt. Det var blött överallt och dom skulle behöva hänga cleaning-lappen på dörren. När dom andats ett tag sa Mia;
”-Har du dom där handdukarna här nånstans?”
-Alla skrattade.
Slut.



Kommentarer

björn 5 Mars 2024, 13:47

Wow! Vilken härlig och upphetsande novell! Skriv gärna flera fortsättningar! ;-) Nu är det väl Poys tur att bli omhändertagen...påsatt av Johan och slickad av Mia! Johan kanske sätter på dem båda växelvis ;-) Med mera med mera ;-)


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright