Den nya grannen

Författare: lukasl Datum: 2024-02-12 16:32:01

Kategori: Age play

Läst: 122 202 gånger

Betyg: 4.3 (29 röster) 17 medlemmar har denna novell som favorit



Skilsmässan från hennes man var snabbt avklarad. I slutet av maj flyttade hon till ett litet radhus i grannstaden och mannens nya kvinna flyttade in i deras gamla villa. Malin tyckte att det verkligen kändes som en nystart att rå sig själv och att kunna inreda hemmet på egen hand.
Grannarna på ena sidan var ett äldre par, en sur gubbe och en ännu värre käring. De höll sig för sig själva, så de störde egentligen inte alls även om Malin tänkte att det varit trevligare med öppna och glada grannar.
På andra sidan var det desto gemytligare. Där bodde Tove, en ensamstående mamma med en son i högstadieåldern. Tove och Malin blev snabbt väldigt goda väninnor, och redan första helgen bjöd Tove på välkomstmiddag. Malin blev glatt överraskad och tänkte att det verkligen var skönt att slippa laga mat; hur roligt var det att laga mat till sig själv? Att få slappna av med några glas vin i sällskap med den pratglada Tove var precis vad hon behövde efter flytten. Tove berättade att hon och sonen bott här de senaste fyra åren och att hon sedan ett knappt halvår hade en ny man på gång. Hon ville inte flytta ihop med den nye mannen än, men hon var uppenbart förälskad i honom.
”Han är den bäste älskare jag haft, ömsint och följsam. Och med en kuk i lagom storlek, det har jag inte varit van vid”, sa hon och fnissade till medan hon tog en klunk till av vinet.
Malin log och nickade igenkännande. Hennes före detta man hade också haft en ganska liten penis, och han hade då verkligen inte varit omtänksam när de haft samlag. Han tänkte bara på sig själv, och Malin fick väldigt sällan ut något av deras korta intima stunder.
”Jag kan väl få låna honom?”, fråga de Malinoch la huvudet på sned medan hon log och tömde glaset med ett litet skratt.
Malin hade inte haft sex på flera månader och tittade avundsjukt på Tove medan hon skrockade åt frågan om utlåning. Hon hade beställt ett par dildos redan första dagen hon flyttade in på nya adressen. En liten och smal, 12 cm lång och 2,5 cm bred – precis som den första penis som en gång för länge sedan tog hennes oskuld. De var så kära i varandra och när de väl började med sex så gjorde de det mer eller mindre dagligen under ett par sommarmånader. Malin tänkte fortfarande på en del av de sköna stunder de hade som unga älskande när hon under ensamma kvällar smekte sig själv till orgasm. Den andra dildon var i normalstorlek, 15 lång och 3 bred - större än vad hon var van vid. Med lite tur skulle de komma redan på måndag.
Tove jobbade som förskollärare och var en riktigt bra historieberättare. Den ena anekdoten efter den andra fick Malin att storkna av skratt. Själv jobbade hon kvar som skolsköterska i sin gamla hemstad, men funderade sedan en tid på att söka sig till den nya orten för att slippa pendla.
Klockan hann bli halv tio på fredagskvällen och de hade fortfarande mer vin i boxen när ytterdörren öppnades och en långhårig ljusblond kille runt en och 55 kom in i vardagsrummet där kvinnorna satt med vinglasen i händerna.
”Hej morsan”, sa han med en röst som skvallrade om att målbrottet ännu inte börjat.
”Hej Lukas, det här är Malin – vår nya granne”.
Malin reste sig upp och tog ett par steg mot pojken för att krama om honom. ”Hej Lukas”. Han log och de omfamnade varandra. Kramen blev kanske lite för tajt, och den varade kanske ett par sekunder för länge, men Malin kunde inte undvika att känna att det fanns något i hans ficka som tryckte mot hennes lår. När de släppte varandra såg Malin att pojken var blossande röd med flackande blick. Hade inte hans t-shirt nått så långt ner på låret skulle man nog sett en rejäl bula på jeansen tänkte Malin.
Tove hade passat på att gå uppför trappan och på toa. Där stod Malin och Lukas och tittade på varandra. Han på hennes bröst under den avslöjande tröjan och hon på hans händer som inte visste var de skulle ta vägen mer än att de borde hållas framför det pinsamma ståndet som rest sig och halvfyllts redan när han såg Malins stora och fylliga bröst. När de kramades och hon hade tryckt sig mot ståndet hade hans penis blivit stenhård och bultande på ett par sekunder. Nu ville han bara bort från vardagsrummet, in på sitt rum och runka för tredje eller fjärde gången i dag. Han hade tappat räkningen, men av erfarenhet visste han att det enda som hjälpte mot stånd var att runka.
”Du Lukas, skulle du kunna hjälpa mig med några saker i morgon?”. Hon tittade honom i ögonen och greppade hans ena hand, bara ett par centimeter från den där bulan son visste fanns under t-shirtens tunna tyg. ”Det är både några lådor som ska upp i vinden genom den där luckan på ovanvåningen, och sen skulle jag behöva ett par starka armar som hjälpte mig att flytta en del möbler”.
Pojken rodnade om möjligt ännu mer när hon höll om hans hand. Lukas tänkte på precis samma sak som Malin… Hennes hand var så nära hans stånd. Och han ville så gärna att hon tog på den. Tanken svindlade, och undermedvetet tog han ett steg närmare henne och drog samtidigt in hennes hand mot ståndet medan han la den andra armen om hennes axlar och tittade henne i ögonen. Hans kände hennes hand mot den bultande lemmen och tryckte den hårdare mot ståndet. ”Jadå, jag kan. Hjälpa dig.”, sa han och fortsatte ”Hur dags ska jag komma”?
Malin var fuktig, hon kände hur det var varmt och blött mellan benen. När pojken förde hennes hand mot sin bultande lem gick det som en stöt genom hennes slida, nästan som en föraning om orgasm. Hon hade nästan svårt att hålla rösten stadig men lyckades sansa sig och svara med hes röst. ”Du kanske kan komma vid två-tiden?”.
Tove kom tillbaka och siktade direkt in sig på vinboxen. ”Kom hit med dit glas Malin. Det är dags att fylla på igen”.
Malin skiftade snabbt fokus, drog tillbaka handen och släppte taget runt pojkens axlar. ”Då ses vi i morgon Lukas”. Hon vände sig mot Tove och fortsatte ”Jag lånar Lukas starka armar i morgon eftermiddag, jag behöver hjälp med att flytta några tunga möbler”.
Lukas drog sig snabb tillbaka och gick uppför trappan till sitt rum medan Malin tog emot ännu ett fyllt glas och satte sig ner.
”Det var en väluppfostrad pojke du har, och stark ser han ut också”. Malin tog en klunk till och kände hur väl hon mådde av den behagliga berusningen. ”Tränar han något?”.
Tove smuttade lite på vinet hon också. ”Jo, han har tränat både brottning, simning och handboll de senaste åren”. Hon tog ytterligare en klunk. ” Men… av olika skäl… han har bestämt att bara fortsätta med handbollen nu”. Nu var det Tove som tycktes bli lite generad.
”Ja det låter ju som väldigt mycket aktiviteter”. Malin visste ju från sitt jobb som skolsköterska att det var ganska vanligt att ungdomar i den åldern med föräldrarnas goda minne höll på med för många sporter. ”Vad är det han ska sluta med”, hon tog en klunk till. ”Det är väl handbollen hans lutar med, det kan bli en del skador när de blir lite äldre. Det är en hård sport”.
Tove tömde glaset innan hon svarade. ”Nej, det är tvärt om. Han slutar med både brottning och simning”. Hon såg besvärad ut och tvekade, men till slut fortsatte hon. ”Han blev retad både i simningen och brottningen. Du vet väl hur elaka pojkar kan vara… De kallade honom… öknamn och han blev så ledsen av det”.
Det blev tyst ett par sekunder och Malin reste sig med orden ”Toadags…” och gick uppför trappan och öppnade dörren till en av toaletterna. Den andra var upptagen, uppenbarligen var Lukas där. Malin satte sig ner och lät kisset skvala ut. Då hörde hon det omisskännliga ljudet av en runkande pojke: hesa och ljusa stön med en fond av rytmiska runkdrag. Medan hon torkade sig hörde hon ett högre, utdraget ”Nnnggghhhhååååå…” från toaletten bredvid. Hon sköljde av händerna hörde hur duschen startade i rummet bredvid.
Nere hos Tove blev det mer vin och mer anekdoter. Det var länge sedan Malin haft en så trevlig kväll, till råga med en ny bästis!
Hemma i sitt radhus tog hon av sig kläderna och lade sig naken på sängen. Som hon längtade efter en man! En man som kunde tillfredsställa henne. En man med en större kuk än vad henens man haft. En man med samma energi och potens som hennes förste älskare. Hon smekte lätt sina bröstvårtor tills de hårdnade samtidigt som hon växelvis lät långfingret glida in i slidan och smeka clitoris. Orgasmen kom som en orkan, det svartnade för hennes ögon och hon nästan vrålade ut sina stön.
Några meter därifrån låg också Lukas naken på sin säng. Han runkade igen medan han tänkte på att hon den nya grannen, Malin, faktiskt hade haft handen på hans kuk. Nu var det nog den femte gången i dag tänkte han, och kände att det snart var dags för den djupa, enormt kittlande känslan som han var beroende av – precis som en missbrukare. Han gnydde stötvis medan orgasmen närmade sig. Då hörde han orgasmvrålet från det öppna fönstret i huset intill. Det blev den utlösande faktorn, och även han kom i en högljudd orgasm. Kvinnan i rummet på andra sidan väggen hörde pojkens utdragna stön.

Fortsättning följer



Fler noveller av samma författare

Titel Kategori
Den nya grannen behöver hjälp Age play
Den nya grannen Age play

Kommentarer

frozen45 15 Mars 2024, 00:21

Väntar på fortsättningen

pms01 10 Mars 2024, 19:50

Mera!
Jättebra skrivet!!

lukasl 10 Mars 2024, 19:43

Tack för alla kommentarer hittills! Hör gärna av er här eller via mail med önskemål och synpunkter - det uppskattas!

bellaofrippe 1 Mars 2024, 16:56

Åh, älskar den! Väldigt välskriven också! Längtar SÅ efter fortsättningen!

sexnove11 23 Februari 2024, 13:31

Mycket lovande start.
Vill ha mer! ;-)

Martin Johansson 16 Februari 2024, 19:46

WOW vilken underbar novell. Hoppas att det inte dröjer för länge med del 2.

rudenugly 16 Februari 2024, 00:33

Ser fram emot en fortsättning :)

m75_vkust 13 Februari 2024, 16:36

Spännande upplägg ...men lyhört område? ;)
Ser fram emot fortsättning

gooeycum 13 Februari 2024, 06:58

Vänta inte för länge med fortsättningen på denna spännande inledning!

pms01 12 Februari 2024, 22:52

FORTSÄTT!!!!!

leonidas58 12 Februari 2024, 20:40

En historia jag vill läsa fortsättningen på - återkom så snart du kan!

erik70 12 Februari 2024, 17:55

Ser fram emot en fortsättning


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright