Liz tar över

Författare: mickehall Datum: 2024-02-12 16:24:31

Kategori: Kinky och Bdsm

Läst: 44 788 gånger

Betyg: 4.3 (21 röster) 16 medlemmar har denna novell som favorit



Jag heter Michael, kallas Micke, och bor in en av Sveriges större städer. Jag är dryga 50 år och har känt Liz i nästan 30 år. Vi har grannar i tonåren och redan då var det något visst med henne. Hon är ganska kort men har en personlighet som var hur stor som helst. Långt blont hår, vackra blå ögon och ett leende som kunde förvandla regn till solsken. I gymnasiet kom sedan hennes former också. Vilken kropp, tajta jeans avslöjade ett par fantastiska ben och en härlig rumpa. Där uppe hade hon plötsligt ett par riktigt stora bröst. Kort sagt, hon var alla killars våta dröm och alla suktade efter Liz. Hon var skolans drottning utan konkurrens.
Hon hade massor av pojkvänner, avverkade dem en efter en. Märkligt nog brydde jag mig inte så mycket. Jag var så uppe i min sport att det tog all min energi. Trodde nog inte heller att jag skulle ha någon chans på denna gudinna.

Så gick det några år. Liz flyttade till en annan stad och vi tappade kontakten. Däremot hade jag blivit ihop med en av hennes bästa kompisar. Cecilia heter hon och är en härlig tjej. Någon gång kom Liz på besök till vår stad. Var alltid kul att ses, men inte mer så. Jag kommer dock ihåg en gång på en midsommarfest. Det var några riktigt snygga tjejer där och jag hade kameran med mig. Gillade att foto och allra mest att fota snygga tjejer. Trots att jag var ihop med Cecilia kunde jag inte låta bli att bli lite tänd på andra också.

Liz dominerade tillställningen totalt. Hon var bara sig själv, men visst förstod hon hur läget var. Om hon var en snygg tjej när hon flyttade, så var hon en galet vacker och sexig kvinna nu. Brösten hade blivit ännu större och hennes långa hår var lockat dagen till ära och gjorde henne totalt oemotståndlig. Det var inte bara att hon var så otroligt snygg. Hon hade en så skön attityd också. Självsäker utan att vara kaxig. Bara en modern kvinna som visste vad hon ville och var van att få det. De andra snygga tjejerna bleknade bor, jag såg dem knappt. Jag tror att de kände att de var brädade. De spelade inte i samma liga och allt handlade om Liz.

Jag tog massor av bilder. Det kändes närmast riskabelt. Tänk om Cecilia såg det. Men, jag kunde betalt en månadslön för att bara få fortsätta att ta bilder på Liz hela kvällen. Gud så vacker och sexig hon var. Dagen efter åkte hon tillbaka till sin stad. Minnet av henne, bara av att ha sett och pratat med henne, satt dock i några veckor.

Historien fortsätter i nutid. Liz har flyttat tillbaka och är ihop med en äldre snubbe. Jag förstår inte riktigt vad hon ser hos honom. Vi träffas ibland på parmiddagar och det känns som att jag kommit över min längtan efter henne. Visst ser hon bra ut, men det kan jag hantera.

Så kommer plötsligt ödet i in spelet. Mitt jobb byter kontor och jag hamnar två minuter från Liz lägenhet där hon bor ensam. Hon och hennes kille har ett särbo-förhållande. Vi träffades ibland av en slump på gatan utanför. En gång frågar hon om jag vill inte vill komma in och fika. Jag har lite tid över och tackar jag. Det är nu jag gör mitt stora misstag eller vad vi ska kalla det.

Stärkt av min bild av att kunna kontrollera mina känslor så berättar jag för Liz hur jag känt tidigare och att jag nu kommit över det. Jag ser att hon tittar konstigt på mig och ett småleende spricker ut. ”Har du? Verkligen?” frågor hon. Samtalet glider över till annat och jag tackar för mig och går hem. När jag går kramar hon om mig lite extra hårt och jag känner hennes störa bröst pressas emot mig. Min kuk hoppar till och för en sekund finns bara Liz och jag. ”Vi ses snart igen hoppas jag” säger hon och tittar på mig med sina vackra ögon. Hon säger det ned en underton av något. Jag vet inte vad, men det känns lite konstigt när jag vandrar hemåt.

Några veckor senare är min Cecilia borta över helgen med jobbet. Liz råkade höra av sig och undrade om vi ville komma på middag på lördagskvällen. Hennes snubbe var borta. Jag berättade att jag också var solo. ”Men, det är ju toppen. Då kan vi hålla varandra sällskap. Det vore så kul att se dig igen, och vi har så mycket att prata om”. Jag förstod inte riktigt vad hon syftade på, men tänkte att det kunde bli en bra kväll. Så här efteråt förstår jag både vad hon tänkte på, och att hon visste att Cecilia var bort den helgen.

Jag borde förstått vad som var på gång redan när jag kom dit. Det satt en lapp på dörren. ”Kliv in bara, jag kom hem sent från jobbet och måste duscha”. Jag går in i lägenheten och hängde av mig. Ropar på henne med får inget svar. Då hör jag ljud från badrummet. Hon duschar helt klart. Jag går fram till dörren och knackar på och ropar in att jag kommit. ”Åh så bra” säger hon. ”Jag har visst ingen handduk här. Kan du hämta en är du snäll. De ligger i garderoben bredvid dig”. Jag tar fram en och frågar on jag ska lämna den utanför dörren. ”Nej, kom in bara. Jag är gömd bakom duschdraperiet så du ser inget hursomhelst”, ropar hon tillbaka. ”Förresten bryr du ju dig inte om mig på det sättet längre”, lägger hon till.

Närt jag kliver in i badrummet ser jag bara duschdraperiet. Mycket riktigt skymmer det henne totalt. Jag frågar var jag ska lägga handduken. ”Kom och stick in den här” säger hon och visar på en glipa i draperiet. När jag går fram för att ge den till henne öppnar hon plötsligt lite mer och jag ser henne stå där naken. ”Oj, nu fick du visst se lite mer än jag tänkt” sa hon. ”Vilken tur att du inte är så tänd på mig längre”. Jag fick inte fram ett ord. Framför mig stod Sveriges vackraste och sexigaste kvinna helt naken. Hennes hår var fortfarande torrt och hängde ned över de mest fantastiska bröst jag någonsin sett. Midjan var lika smal som i tonåren och jag kunde inte låta bli att bara stirra på henne. Hon märkte det förstås och sa ”Eller hur vad det med det? Du verkar ju gilla det du ser”. Hon log som bara hon kan. Det är få kvinnor som är som sexigast när de ler, men så är det med Liz. Det är något i samspelet mellan hennes leende och ögonen som bara osar sex. Det är som att hon vet hur kåta alla killar som tittar på henne blir och ler åt hur svaga vi är.

Jag mumlade något och skyndade mig ut ur badrummet. Min hjärna kokade och i byxorna bultade ett präktigt stånd. På några sekunder hade klockan vridits tillbaka flera decennier och allt som fanns i mitt huvud var hon. Liz. Gudinna. Helt otroligt sexig. Vacker som aldrig förr och med en kropp som tagen ur en porrfilm. Det var allt jag kunde tänka på. Liz var minst lika snygg och sexig som de porrstjärnor jag ibland brukade titta på när jag ville runka.

Liz kom ut ur badrummet iklädd en tunn morgonrock. Hon hade stängt den med ett skärp, men jag såg tillräckligt mycket av hennes våta hud för att bli ännu kåtare. Nu var jag helt i hennes våld. Vad som än skulle hända nu, skulle ske på hennes villkor. ”Du har nog redan förstått varför jag bad dig komma hit idag” sa Liz och de orden fyllde mig med både skräck och förtjusning. Vad tänkte hon sig? Vad skulle hon göra med mig?

Hon satte sig i soffan och pekade på en stol. ”Sätt dig”. När jag satt mig ner såg hon på mig med ett leende på läpparna men en stenhård blick. ”Jag vet att du har Cecilia och jag vet att ni levt tillsammans i många år och att jag är hennes väninna. Men, det kan inte hjälpas. Saker och ting måste vara rätt. Så här kan vi inte ha det.” Samtidigt som hon sa det lät hon nästan omärkligt skärpet på morgonrocken glida ner och den öppnade sig lite. Nu såg jag hennes tajta midja, hon måste ha börjat träna, hon såg superfit ut.
Nu hjälpte hon morgonrocken att öppna sig med händerna. Snart såg jag hela hennes fantastiska kropp. De stora brösten var som magneter, jag kunde inte titta på annat. Så fasta och fina, helt naturliga (ingen silikon här) med bröstvårtor som var stenhårda och stod rakt ut.
Liz såg naturligtvis hur det var fatt. Hon tog tag i brösten med sina händer och lyfte dem, smekte dem, pressade ihop dem och lät saliv droppa från munnen ner på brösten. Hon gned in saliven över sina bröst och jag trodde att jag skulle svimma.

Hon lät händerna vandra nedåt längs kroppen. Hon var så fit, så snygg. Det var nästan orimligt att tänka sig att hon var drygt 50. Jag följde hennes händer på deras resa, långsamt gled de över den vältränade magen ned till hennes välansade kön. Väl där stannade hon. Hela tiden tittade hon på mig med en halvöppen mun och ögon som visade vem som bestämde. Hon förde upp ett finger till sin mun och sög in det. ”Klä av dig naken. Nu!” Hennes befallning var tydlig och hon visste att jag skulle lyda. Jag tog av mig alla mina kläder och när kalsongerna åkte av sprätte min stenhårda kuk upp.

Nu sög Liz på två fingrar. Fortfarande tittade hon mig rätt i ögonen. Hon förde sina fingrar ned till fittan och tryckte in dem hela vägen. Av ljudet kunde jag höra att hon redan var ordentligt våt. Hon tände på sin förmåga att dominera mig så totalt. ”Runka kuken, Vad väntar du på?” Jag började runka kuken lite försiktigt. ”Inte så där. Håll den hårt som fan men runka långsamt. Titta på mig när jag pullar fittan. Du ska bli hårdare än du någonsin varit. Sätt på dig den här. Jag vill inte veta av någon slaknande kuk”. Liz kastade över en kukring. Jag satte på den och den spände rejält över roten på kuken.

Under hela den här tiden sa jag inget. Jag kunde inte. Däremot andades jag häftigt. Jag var kåtare än någonsin. Min kuk sprängde och bara jag rörde den trodde jag att jag skulle spruta. Jag hade aldrig varit så hård tidigare och ändå hade jag bara fått titta på henne. Kuken glänste av försatsen som sipprade ut. Liz dominans var redan total. Jag skulle göra precis allt hon ville.

”Sluta nu. Direkt. Kryp över hit och ät mig. Slicka fittan. Jag vet att du vill. Jag ser att du vill. Du kan inte säga nej, eller hur?” Det här var min sista chans. Jag skulle kunna säga stopp, ställa mig upp och gå min väg. Men, det fanns inte en chans att jag skulle göra det. Jag var helt i hennes våld. Jag kröp fram till mitt ansikte var centimeter från hennes grotta. Jag kände lukten av henne och det gjorde mig ännu galnare. ”Stopp. Inte längre. Stanna där och öppna munnen. Nu.” Hon förde in sina fingrar i fittan igen och jag hörde och såg hur våt hon var. Hon tog ut fingrarna, men den här gången stoppade hon i. dem i min mun. ”Sug i dig av mina safter min lilla bitch”. Det smakade himmelskt och att hon kallade mig sin bitch gjorde mig bara ännu kåtare.

Hon pekade på soffan. ”Lägg dig där. Allt sker på mina villkor idag. Nu ska du få mig att må bra och bäst för dig att du gör ett perfekt jobb”. Med de orden satte hon sig över mitt ansikte och sjönk ner så att hennes våta fitta var över min mun. Hon började gnida sig på mig, det var nästan som att hon knullade mitt ansikte. ”Vad väntar du på? Ut med tungan. Stick in den. Ät mig!” Jag gjorde som hon sa. Det pågick länge, länge. Men Liz ville ha mer. ”Du ska knulla min stjärt också. In med tungan i det hålet. Vad väntar du på.” Efter ett tag belönades jag med höga stönanden. Min tunga var så långt upp i hennes röv jag bara kunde och hon gned sig fram och tillbaka över mitt ansikte, som täcktes av hennes safter. Liz stönade allt högre och plötsligt kom hon med ett vrål ”Ahhhhhhhhhhhh guuuuud så skönt”.

Hon ställde sig upp. Jag låg kvar hennes safter över hela ansiktet. Hon stod ovanför mig som för att visa vem som var bossen här. ”Nu tror jag att vi båda vet att det du sa om att du inte längre suktade efter mig var bullshit. Eller hur?” Hon nästan skrek de sista orden. Jag kunde bara nicka. ”Den här kvällen har bara börjat. När jag är klar med dig kommer du aldrig att göra samma misstag igen. Från och med ikväll är det jag som bestämmer allt som gäller sex för dig. Du får inte ligga med Cecilia utan min tillåtelse. När du gör det är det mig du ska tänka på. Varje kväll vill jag att du runkar för mig. Titta på ett av alla foton du tagit (hon hånlog – hon hade förstås sett när jag tog alla bilder). När du är klar md dagens sprut ska du skicka ett foto till mig. Jag vill se hur mycket du kommer för mig. Du ska tömma dig totalt. Är det klart, bitch.” Det sista ordet sas med extra eftertryck. Hon menade verkligen allvar och jag sjönk bara djupare och djupare ner i denna så härliga och förföriska nya verklighet. Liz var min domme och hon ägde mig totalt.

Min kuk var fortfarande stenhård. Försatsen läckte fortsatt, men kuken stod som ett spett. Kukringen fungerade verkligen.
”Lägg dig ner igen och ligg stilla. Jag ska använda dig som en mänsklig dildo nu. Jag älskar att rida och nu ska jag rida dig, men tro ingenting. Det kunde lika gärna vara en dildo, den skulle väl vara större och hårdare än din lilla kuk. Du får duga för idag.” Liz satte sig över mig och styrde in kuken. Hon sjönk ner hela vägen och jag trodde att det skulle gå för mig direkt. Hennes fitta kramade min kuk hårt och det var vansinnigt skönt. Jag tror att hon kände hur det var ställt för hon stannade plötsligt och väste ”Se för fan till att det inte går för dig nu. Du får inte komma förrän jag är helt nöjd – och det dröjer länge till.”

Liz fortsatte sin ritt och nu släppte hon verkligen lös. Fortare och fortare samtidigt som hon tog ett strupgrepp runt min hals. ”Aha, du giller att bli chokad. Jag känner att kuken blir ännu hårdare. Bitchen vill vara min sexslav”. Hon tryckte hårdare. Jag kunde knappt andas och ändå vill jag bara att hon skulle hålla ännu hårdare. ”Öppna munnen.” Jag gjorde som hon sa och hon böjde sig fram och spottade på mig. En del kom i munnen och resen över mina kinder. Jag hade aldrig varit med om något liknande och trots förödmjukelsen så älskade jag det. Jag ville vara hennes slav. Så enkelt var det.

Hennes ritt var nu helt vild och okontrollerad. Hon studsade upp och ner i en ständigt snabbare takt.. ”Oh Guuuuuud,. Jag kommer igen. Det går för mig. Nuuuuuuuuuu!”. Hennes safter stänkte ner mig och orgasmen varade hur länge som helst. Normalt brukar det vara klart när det gått, dessutom andra gången, men inte för Liz. Hon ökade bara takten. ”Jaaaa, jag vill komma igen. Tredje gången är den bästa. Knulla miiiiiig! Hårdare, hårdare, Knulla mig nu”. Hon hade glömt att jag bara skulle vara en mänsklig dildo. Nu fick jag vara med och jag stötte så hårt jag kunde och det nästan plaskade när min pung slog emot hennes plaskvåta fitta. Jag ville ge henne en till orgasm innan jag själv sprutade. ”Så ja, nuuuuu går det igeeeeen. Jävla bitch, ge mig din kuuuuuk. Ahhhhhhhhhhhhhh!” Liz skrek ut sin orgasm och den verkade vara minst lika stark som de första två. Vilken omätlig kvinna. Hennes sexaptit hade inget slut.

Som om inget har hänt studsar hon av min fortsatt stenhårds kuk. Hon tar tag i den och börjar runka hårt och snabbt. Det är inte långt kvar nu. Ett under att jag inte redan sprutat. ”Lägg dig på rygg och upp med benen. Bitchen vill väl inte missa det bästa”. Med mina ben böjda uppåt pekar min kuk rakt mot mitt ansikte. ”Nu ska du spruta som aldrig förr” Liz fortsätter att ge order. ”Bra, jag kan se att du snart har nått punkten. Låt mig hjälpa dig”. Liz fortsätter att runka och den andra handen leker med min stjärt. Två fingrar sticks in och hon börjar pulla mig. Hon runkar och knullar mig med sina fingrar. Hela tiden snabbare och hårdare.

”Nu, kom för mig. Visa hur mycket du älskar mig. Det är bara mig du vill ha, eller hur? Säg det: det är Liz du vill ha. Mer än någon annan”. Jag säger efter henne. Det är bara Liz jag vill ha. I samma ögonblick går det för mig, jag kommer gång på gång. Det verkar aldrig ta slut på sperma. Mycket kommer direkt i munnen, resten över mitt ansikte och i mitt hår. Jag har aldrig kommit så mycket. Hela mitt ansikte var täckt av min sats. ”Åh bra jobbat Micke, var du så tänd på mig? Vilken vacker syn, den ska vi föreviga”. Sagt och gjort Liz tog ett foto med sin mobil och nu fanns det inget sätt för mig att låtsas att det här inte hade hänt. Sedan drog hon sin hand över mitt ansikte och bröstkorg och samlade upp min sperma. ”Gapa!. Du vill väl inte gå miste om det goda. Ät!”. Samtidigt som hon sa det stack hon in sina fingrar, fulla med min sats, i min mun. ”Slicka i dig. Så ja. Ta allt. Svälj nu”. Jag hade aldrig gjort det tidigare och det smakade salt och lite konstigt. Men, det spelade ingen roll. Jag hade aldrig kunnat säga nej till min nya gudinna Liz.

”Det verkar inte som att du kommit över mig, eller hur min lilla bitch. Nu vet du vem som äger dig. Nästa gång ska jag knulla dig med min strap on. Ditt hål är mitt och gissa om jag kommer att använda det. Från och med nu är det som gäller. Jag ska knulla dig sönder och samman så att du aldrig glömmer vem som bestämmer, vem som är alfan här.” Hon öppnande en låda och höll fram en jättelik svart strap on. Hon spände på sig den och den stod rakt ut från hennes kropp. Säkert 25 cm lång och mycket tjockare än min kuk. Jag tittade på den med skräck i ögonen. Hon måste väl skämta. Den jättekuken kan väl ingen klara.

”Du får prova att suga på den nu”, sa hon och med de orden gick Liz fram till mig där jag satt i soffan. ”Gapa, den här gången ska jag bara knulla din mun. Seså, gapa stort.” Hon spottade på den stora svarta gummikuken och tryckte in den i min mun och ned i halsen. Gång på gång körde hon in den, långt ner. In och ut. In och ut. Jag hade ingen chans. Jag trodde jag skulle svimma. När hon drog ut den ramlade jag omkull på golvet. Jag förstår fortfarande inte att jag inte spydde när hon knullade mig så brutalt i halsen.

”Nu är jag färdig med dig – för den här gången. På med kläderna och iväg med dig. Vi ses snart igen. Jag ser fram emot att ta dig med min strap on. Jag kanske ska bjuda in Cecilia och låta henne se vem det är du egentligen vill ha. Det tror jag att jag ska göra.” Liz stängde dörren med en smäll.

Jag vinglade iväg därifrån. Halva mig var skräckslagen över vad som skulle hända nästa gång. Den andra halvan var extatisk och kunde inte vänta. Fortsättning följer….



Fler noveller av samma författare

Titel Kategori
Liz tar över del II Fetish
Liz tar över Kinky

Kommentarer

kinkym36 19 Februari 2024, 10:48

Ser med spänd förväntan fram emot fortsättningen

hurricane 18 Februari 2024, 09:39

Vilken härlig kvinna. Jag blev stenhård.

tom_lisa 17 Februari 2024, 21:40

Härlig historia!

hanserik 13 Februari 2024, 13:48

Otroligt bra , väntar med spänning på fortsättningen

coyote 12 Februari 2024, 22:33

Fantastiskt fin första del av den här berättelsen. Ser fram mot del 2


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright