Min nya styvfarsa - Del 10

Författare: spelle Datum: 2024-03-04 11:26:06

Kategori: Homo och Kinky

Läst: 38 366 gånger

Betyg: 4.6 (27 röster) 22 medlemmar har denna novell som favorit



Roffes meddelande hade ingen text. Det var bara en bild men den sa mer än tillräckligt.

Jag visste inte vem han var men han måste varit jämngammal med mig, mörkt lockigt hår, stora bruna ögon. Han var väldigt söt, sötare än mig och han hade Roffes stora kuk mellan läpparna. Jag vet inte vad Roffes syfte var med bilden, om han ville få mig känna ånger att jag nobbade honom? Skulle jag känna avundsjuka mot denna främmande unga kille på bilden? Skulle det sukta mig tillräckligt att inte neka honom igen? Det spelade ingen roll för jag kände allt det samtidigt, aldrig ska jag neka Roffe igen.

Jag - ”Vem är det?”

Roffe svarade direkt.

Roffe - ”En duktig pojke som vet sin plats och inte nekar mig”
Jag - ”Förlåt Roffe men jag kunde inte igår!”
Roffe - ”Därför ville jag du skulle veta vad du missade”
Jag - ”Va han bra?”

Jag ångrade mig så fort jag skickat meddelandet, varför var jag så genomskinlig?

Roffe - ”Haha är du sotis valpen?”
Jag - ”Nej!”
Roffe - ”Han va bra. Han tog min kuk långt ner i halsen och efter jag tog den där bilden lät han mig köra in min kuk i hans trånga lilla hål. Helvete vad trång han var! Så skön!”

Roffe retades bara vid det här laget. Jag kände mig som om jag blivit otrogen mot när jag egentligen var den som Roffe var otrogen med. Det hela kändes helt vrickat och förvirrade mig.

Jag - ”Var du hans första?”
Roffe - ”Nej han var en riktig slampa! Säkert träffat massa män.”
Jag - ”Men han va fortfarande trång?”
Roffe - ”Ett tag iaf men inte efter jag va klar med honom. Då läckte han sarre ur sitt glipande hål.”

Han skickade en ny bild. Det var beviset på vad han precis skröt om. En slät röv putandes med ett ordentligt knullat hål och en pöl med sperma som rann ner i skåran. Jag runkade snabbare och snabbare även fast jag kände mig sviken och så svartsjuk.

Jag - ”Hade du ingen kondom?”
Roffe - ”Aldrig.”

Jag svalde hårt, min mun vattnades.

Roffe - ”Dom som ber om kondom i början brukar böna om att bli fyllda i slutet ändå så kör bara oskyddat”

Han var sånt svin och jag var desperat för hans bekräftelse.

Jag - ”Kommer du träffa honom igen?”
Roffe - ”Vi får se. Fortsätter du neka mig kommer jag nog det.”
Jag - ”Jag kan ses nu!”

Så desperat, så genomskinlig. Jag skämdes.

Roffe - ”Haha tror jag det. Jag kan inte nu valpen.”
Jag - ”Snälla?”
Roffe - ”Behöver du kuk så desperat?”

Jag stönade så tyst jag kunde, han visste precis hur han skulle prata med mig.

Jag - ”Ja…”
Roffe - ”Stackare. Men om jag gör tid för dig då kräver jag fullständig lydnad är det förstått?”

Jag hade nästan för stunden glömt vad som precis hänt med Micke. Det var som om den enda mannen i världen där och då var Roffe och vem var jag att inte lyda honom? Vad jag inte förstod då var hur Roffe hade under all den här tiden virat mig runt hans lillfinger och nu var jag fast.

Jag - ”Jag lovar.”
Roffe - ”När åker Micke hemifrån på morgonen?”
Jag - ”Vid sextiden tror jag, vadårå?”
Roffe - ”Va redo för mig klockan sju”

Det var det sista jag hörde från Roffe den kvällen. Nästa morgon vaknade jag av larmet klockan halv sju. När jag öppnade min dörr var det något som inte stämde. Micke hade inte lämnat sina kalsonger på dörrhandtaget som han gjort varje morgon. Varför inte denna morgon?

Jag hade precis duschat klart och tagit på mig ett par vita korta kalsonger när det knackade på dörren. Jag skyndade ner för trappen och öppnade dörren. Där stod Roffe, iklädd ett par blåa jeans och en fläckig t-shirt instoppad. Hans stora mage spände ut tröjan. Varför var jag så fast i denna man?

Roffe - God morgon valpen. Ensam hemma?
Jag - Ja, kom in.

Roffe klev in, drog av sig kängorna och traskade förbi mig. Jag la upp hans skor på hyllan och skyndade efter honom. Han var på väg upp för trappan.

Jag - Vart ska du?
Roffe - Jag vill att du suger av mig i Mickes rum.

Sa han bara och fortsatte upp för trappan.

Jag - Va? Nej vi kan inte gå in där han kommer fatta att nån varit där inne!
Roffe - Du lovade full lydnad grabben annars går jag.

Jag svalde hårt och som en skamsen hund följde jag efter honom upp till Mickes rum. Roffe klev in i rummet och satte sig på sängkanten. Tafatt stod jag kvar i dörröppningen.

Roffe - Dom här jeansen kommer inte ta av sig själva grabben. Skynda på nu.

Hunsad började jag gå mot honom när han stoppade mig.

Roffe - Klä av dig först. Jag vill ha dig helt naken.

Jag drog ner mina kalsonger och min svullna kuk var nu blottad för Roffe.

Roffe - Kryp på alla fyra till mig.
Jag - Va? Varför det?

Det kändes så förödmjukande.

Roffe - Det minsta du kan göra efter att ha dissat mig.

Varför stod jag inte på mig mer? Varför sa jag inte nej mer? Istället sjönk jag ner på knä och kröp fram till Roffe innan jag satte mig mellan hans ben och började knäppa upp hans jeans. Han såg väldigt nöjd ut, han visste han hade makt över mig, något jag villigt gett honom. Jag lät min hand glida in under hans kalsonger och greppa hans feta svullna kuk. Väl ute i det fria såg jag den växa och hårdna framför mina ögon. Jag visste bättre vid det här laget än att lyda min reptilhjärna som bara ville kasta sig över den. Istället tittade jag upp mot Roffe.

Jag - Får jag?

Roffe log brett.

Roffe - Duktig pojke. Frågar om lov först! Det får du. Gör det skönt för farbror Roffe nu.

Jag hann knappt luta mig fram förrän han greppade min nacke och körde in hans grova kuk i min mun. Där satt jag nu på knä och sög av den här mannen i min styvfarsas rum. Allt kändes så fel och det triggade mig bara mer.

Roffe - Är det det här du ligger och fantiserar om när du runkar din lilla kuk om kvällarna? Att sitta på din styvfarsas sovrumsgolv och slabba på en stor kuk?

Han hade inte fel och innan igår var det bara en dröm men jag visste bättre än att erkänna för Roffe att något hänt mellan mig och Micke. Han fortsatte styra takten med hans grepp om min nacke och varvade korta snabba rörelser med att pressa ner mitt huvud helt i hans skrev tills jag viftade och kämpade för att få luft.

Så avbröts vi av ljudet av ett par nycklar som skramlade följt av ytterdörren som öppnades. Micke var hemma tidigt. Helvete! Roffe hade sitt grepp kvar på min nacke och jag försökte desperat sprattla loss, nu var det kört. Roffe hårdnade sitt grepp och väste i mitt öra.

Roffe - Stilla för i helvete annars hör han oss.

Jag satt blixtstilla, livrädd. Micke fick inte upptäcka oss, då skulle allt vara kört, helvete varför hade jag gått med på detta från första början? Det var en konstig känsla att känna sig så skrämd och nervös och samtidigt ha en stor kuk i munnen.

Vi hörde hur Micke traskade runt på undervåningen. Vi satt blixtstilla. För första gången såg jag Roffe nervös. Han som annars var så kaxig alltid. Så hörde vi ljudet av teven som gick på i vardagsrummet och sen något som inte gick att missta. Micke hade satt på en porrfilm. Roffe lättade på sitt grepp och jag backade snabbt för att få luft. Han gned sin våta kuk på min kind och smetade mitt ansikte med hans försats medan han viskade till mig.

Roffe - Hör du? Styvpappa kollar på porr där nere. Som styvfar som styvson va? Lika kåta båda två.

Jag log generat. Roffe pressade in sin kuk i min mun igen och jag fortsatte suga av honom. Jag visste vilken dum idé allt detta var men i den stunden kunde jag inte riktigt beskriva hur kåt jag var av allt som pågick och det hade gjort mig helt dum för att ens försöka tänka på konsekvenserna. Istället fortsatte jag lyda Roffes minsta vinkning. Roffe gick uppenbarligen också igång på hela situationen. Att höra hans polare kolla på porr, att nästan bli påkommen, att ha hans polares styvsons läppar runt hans kuk. Roffe log slugt, han var ett riktigt pervo och jag älskade det.

Roffe - Jag kommer spruta ner dig, förstått?

Jag nickade, oförmögen att tänka själv eller ha en egen vilja.

Ljudet av porren på undervåningen fortsatte trigga oss båda. Roffe började runka sin stora kuk framför mitt ansikte. Hans försats smetades på mina kinder, min panna, min näsa. Jag hade aldrig sett honom producera så mycket försats, han var verkligen kåt. Han tog ett djupt andetag och sen höll han den, som för att pressa tillbaka stönen. Utan mer förvarning än så lät han sin sperma skjuts ut i kraftfulla strålar som stänkte när dom träffade mig. Första sköt rakt över mina kinder och började snabbt rinna ner mot hakan. Andra och tredje strålen träffade min bröstkorg. Han täckte mig verkligen i hans stora sats. När han flåsande började sava ut sista dropparna av hans stora orgasm bad han mig slicka rent honom vilket jag snabbt lydde och lapade i mig dom stora dropparna som rann ner för hans kuk och som började bilda en pöl innanför hans förhud.

Roffe - Jag har ett sista uppdrag till dig. Kom ihåg hur du lovade att lyda?

Jag nickade, det skulle jag snart ångra.

Roffe - Jag vill att du går ner till undervåningen så Micke ser dig så här.

Jag öppnade munnen för att protestera men Roffe hyschade mig snabbt.

Roffe - Du lovade. En duktig pojke hållet sitt ord. Annars blir det konsekvenser.

Vad för konsekvenser kan vara värre än att avslöja mig för Micke?

Jag - Han kommer ju förstå att du är här när han ser all sperma?
Roffe - Du säger du kom på dig själv. Jag vill höra dig lösa det. Det blir en bra distraktion för mig att ta mig ut så länge.

Det här var så riskfyllt, så idiotiskt, så fel. Ändå fann jag mig själv med skakiga ben börja gå ner för trappan helt naken. Jag hade aldrig varit så nervös eller rädd i mitt liv. Skulle Micke ens köpa vår lögn? Tänk om han ser Roffe? Då skulle jag förlora allt. När jag kommit halvvägs ner för trappan såg jag teven med porr och Mickes bakhuvud, i samma stund knarrade trappan till och Mickes huvud flög runt.

Micke - Jävlar vad du skräms grabben vafan gör du hemma?

Han pausade teven och jag stod kvar fastfrusen i trappan.

Jag - Jag var… ledig idag…
Micke - Varför är du naken? Vad gjorde du där uppe?
Jag - Öhm…
Micke - Kom hit.

Jag gick fram till honom.

Micke - Du är täckt i sarre.
Jag - Jag stod i badrummet och runkade.
Micke - Jävlar du kom mycket.

Han spanade in min nakna kropp. Jag kände mig så utlämnad.

Micke - Varför sa du inte du var hemma? Vi kunde runkat ihop.
Jag - Jag… Jag visste inte du skulle komma hem redan.

Han såg ner på min kuk, den stod som ett spett. Helvete hur skulle vi komma ur detta? Det var det här som var Roffes plan hela tiden. Nu skulle han få veta allt.

Micke - Du är stenhård grabben, säker att du inte behöver komma igen?

Jag kunde inte ljuga så här för Micke. Han hade också rätt, kanske om jag kommer så blir det lättare att tänka klart?

Jag - Jo kanske… Vad kollar du på?

Jag gick runt soffan och satte mig bredvid honom. Han hade tagit av sig nästan helt och satt bara i kalsonger. Hans svullna kuk låg som en falukorv längst med hans lår.

Micke - Inget du skulle tycka om. Men du har ju den här du kan leka med!

Han greppade sin stora kuk och svingade den fram och tillbaka framför mig. Helvete jag var fast. Någon minut senare satt jag på knä igen, för andra gången på mindre än en timme men nu med en annan mans kuk som gled in och ur min mun. Micke hade satt på porren igen och jag såg hans kåta blick pendla mellan mig och teven ett tag innan hans fokus föll helt på mig. Han drog ur sin kuk ur min mun med ett proppande ljud och började smeta runt Roffes sperma i mitt ansikte och skjuta det till min mun. Jag skämdes att jag ljugit för honom, han förtjänade att veta sanningen. Sperman han lekte med var inte min. Jag slickade dock i mig allt jag fick och fortsatte suga på hans ollon varje gång den nådde min mun.

Micke - Duktig pojke. Längtat efter min kuk?

Mitt mage var i en knut. Roffe hörde allt. Nu var vi körda.

Jag - Mmm…

Jag kunde inte svara mycket mer. Micke hade kört in sin kuk igen i min mun och jag sög och hulkade och kämpade för att klara av varje gång Micke tryckte ner den i halsen på mig.

Micke - Vänta vänta du kommer fan få mig komma.

Jag tittade frågandes upp på Micke, var inte det syftet?

Micke - Jag har tänkt på en sak…

För första gången lät Micke lite osäker, nästan blyg.

Micke - Jag vill ha mer.

Jag tittade frågandes på honom men sa ingenting. Han greppade mig under ena armhålan och enkelt lyfte upp mig på benen innan ledde mig till soffan.

Micke - Lägg dig på mage.

Jag lydde. Micke tog tag i min höft och lyfte min rumpa upp så jag stod på knäna, jag hade kvar huvudet på kudden. Jag var andfådd även fast jag låg helt stilla, min kropp pirrade, mitt huvud snurrade, detta hände verkligen. Micke särade på mina skinkor. Jag hörde Micke flämta till lite innan jag kände hans andetag mot mitt hål.

Micke - Du är helt slät.
Jag - Är det okej?
Micke - Helt perfekt.

Jag log. En stolthet jag kände som jag inte kunde förklara. Plötsligt hoppade jag till när jag kände hans stora, hårda, varma lem daska i min skåra. För första gången kom min styvfarsas kuk i kontakt med mitt orörda hål. Han pressade ner sin kuk som la sig perfekt mellan mina skinkor innan han böjde sig fram och drog sin hand genom mitt hår.

Micke - Jag kommer knulla dig nu.

Jag nickade, oförmögen att göra något annat.

Micke - Är din kille du träffar okej med det?

Den ”killen” är din nära vän Roffe som dessutom finns i huset och lyssnar på allt som händer just nu. Min klump i magen kom tillbaka. Hela situationen var bisarr, jag fortsatte fråga mig hur jag hamnade här men det var ingen idé att börja ångra sig nu, jag var för djupt inne. Jag nickade igen.

Micke - Jag kommer ta din oskuld nu. Är du säker på det här?
Jag - Ja Micke.
Micke - Då vill jag att du börjar kalla mig för pappa.

Det var en sån otrolig fysisk reaktion min kropp fick i den stunden. Jag kände hur jag blev alldeles yr, hur min pung drog ihop sig och min kuk ryckte till flera gånger i pulsationer, hans ord hade nästan fått mig att komma. Med darrande röst svarade jag.

Jag - Okej pappa…
Micke - Duktig pojke.

Jag rös. Hans ena hand greppade min röv och särade på skinkorna medan hans andra hand riktade in hans kuk mot min oskuld. Jag svalde hårt, mitt hjärta pumpade i halsgropen, hur skulle han få plats i mig?

Jag kände honom spotta på mitt hål följt av hans våta ollon som började trycka emot min öppning. Instinktivt spände jag emot.

Micke - Slappna av… Släpp in mig…

Hans röst var mörk, hans ton var lugn. Jag hade aldrig hört min styvfar så här förut. Jag tog ett djupt andetag och försökte desperat slappna av. När Micke kände spänningarna släppa lite fortsatte han trycka på, igen spände jag mig utan att jag ens ville men den här gången stannade inte Micke. Han fortsatte, jag bet hårt i kudden och stönade högt, det brände och sved.

Micke - Nu är ollonet inne. Slappna av jag låter dig vänja dig lite. Du är så duktig.

Hans ord distraherade mig så pass att det faktiskt kändes lite lättare. Just när jag trodde jag vant mig fortsatte han pressa på. Jag skrek i soffkudden, hans kuk kändes som den delade mig på mitten.

Jag - Micke det går inte!

Han böjde sig fram och flåsade med sin mörka stämma i mitt öra.

Micke - Halva inne nu, det går visst. Och du skulle kalla mig pappa eller hur?

Hans ord fick mitt trånga hål att slappna av och släppa in honom mer. Tårar blötte ner kudden, inte för att jag grät men smärtan var nästan för mycket.

Jag - Snälla pappa…

Micke svarade bara med att pressa in mer av sin kuk. Det kändes som om han skulle peta mig i bröstkorgen när han tillslut körde in den till roten. Jag skrek ut i kudden. Nu var det ett faktum, min styvfar hade tagit min oskuld. Min styvfarsas stora kuk var nu i mig, det som jag så länge längtat efter. Tårar fortsatte komma men nu gjorde det inte ont längre, jag var bara lycklig. Jag var i himmelriket.

Micke - Din oskuld är min nu.

Viskade han i mitt öra innan han lutade sig upp igen, greppade mina höfter och började långsamt pumpa på. Känslan från Mickes kuk var obeskrivlig. Något i mig skickade som elektricitet till min kuk och pung varje gång Mickes stora kuk gled in i mig. Jag började låta mer och mer som dom där slamporna i porren. Mina stön blev bara högre och högre och Mickes grymtande mullrande röst stönade ikapp med mig.

Micke - Åååh! Sån… Duktig… Pojke…

Stönade han fram mellan varje stöt i mig. Hans kraft var så enorm mot min späda kropp att mina knän hade svårt att stå emot honom och jag pressades ner i soffan medan hela hans kropp låg tryckt mot min. Min egen kuk låg pressad mot soffan och gneds mot tyget för varje stöt Micke körde in sin kuk i mig. Känslan började bli för mycket, jag var nära. Så precis när jag skulle varna Micke drog han sig ur mig.

Micke - Upp.

På skakiga ben reste jag mig förvirrad. Han satte sig i soffan bredbent, hans stora kuk svingade fram och tillbaka som en massiv pendel. Nu var det min tur att jobba.

Micke - Rid mig pojk.
Jag - Ja pappa.

Han log åt mitt svar när jag klev upp med mina knän på utsidan av hans stora lår. Han greppade min ena skinka med hans vänsterhand och riktade in sin kuk med sin högra. Jag kände hans ollon mot mitt hål och började långsamt sänka mig ner över honom. Även fast han precis varit i mig var det trångt igen och jag fick kämpa för att klara av att ta hela.

Micke - Så duktig. Du vänjer dig.
Jag - Du är så stor!
Micke - Gillar du pappas stora kuk?

Jag bara gnydde till svar. Han smiskade till min ena skinka hårt, jag stönade högt.

Micke - Du svarar när din pappa frågar dig nått.
Jag - Ååh!! Förlåt! Ja pappa jag gillar… Åååh!! Din… stora kuk!

Nu mötte mina lår Mickes. Han var helt i mig. Jag höll i Mickes axlar för balans medan jag helt själv nu började guppa upp och ner på hans påle. Känslan var obeskrivlig, min egna stenhårda kuk gned mot min styvfarsas håriga mage och började ge mig samma pirrande känsla igen. Jag såg på Micke som nu hade lutat huvudet bakåt mot soffan och blundade, han hade ett sorts leende på läpparna jag aldrig sett innan

Så såg jag bakom Micke hur det rörde det sig. Vi gjorde ögonkontakt, jag och Roffe. Han såg på medan jag red min styvpappa. Jag slutade aldrig guppa upp och ner, Micke slutade heller inte stöna. Nu visste Roffe allt. Jag var helt blottad, sanningen var ute nu. Jag kan inte förklara varför men känslan av att Roffe hade kommit på oss och såg på medan jag red Micke var droppen och min kuk började rycka och pulsera, min pung drog ihop sig hårt. Jag började spruta, helt utan att ha rört min egen kuk eller ens hinna förvarna Micke sköt jag stråle efter stråle av sperma över hans mage.

Micke - Åh jävlar! Så ja! Åååh så stolt över dig pojken min fortsätt ååååh!

Mina ögon hade rullat bakåt, mina stön var svaga, jag var helt uttömd. När jag tittade upp igen var Roffe borta. Jag satt stilla i Mickes famn.

Micke - Inte sluta rida nu!

Trots att jag nyss kommit och allt sug försvunnit var det något kvar i mig som ville fortfarande tillfredsställa Micke, vara duktig för honom, ge honom njutning. Min slaka kuk skvätte sperma medan jag började rida Micke i långa drag. Hans stora händer höll mig om min röv medan han fortsatte heja på mig.

Micke - Så ja! Snabbare! Ååååh snabbare! Rid mig! Rid mig!

Hans blick var fastborrad i mig. Jag blev nästan skrämd av hans ton i rösten som bara blev mer och mer kåt och därmed också grov och nästan arg.

Micke - Rid mig din lilla slyna!

Micke hade aldrig skällt på mig eller kallat mig något fult under vår tid tillsammans i huset, det här var första gången han gjorde det. Det förvirrade mig bara mer och mer för varje sak som hände mellan oss. Hans stora kuk stötte i mig med sån kraft att ljudet måste ekat ut till gatan. Jag var hård igen, hur visste jag inte för jag kände mig inte särskilt kåt men min hårda kul slog mot hans våta mage för varje stöt.

Micke - Åååh jag kommer fylla dig snart. Be om det! Be om pappas sats!

Hans ton var nästan hotfull, han var någon annan man nu än den styvfarsa jag kände annars. Precis som jag blev lite knäpp när jag var kåt måste det varit desamma för Micke. Jag försökte inte tänka för mycket på det utan löd honom bara. Nu ville jag bara få känna honom spruta. Känna hur det känns när någon kommer i en.

Jag - Snälla pappa! Kom i mig! Fyll mig!
Micke - Åååh ja! Kommer fylla dig helt! Kommer nu! Kommer nu!!

Han tog ett hårt tag om min höfter, körde ner mig helt över hans kuk och pressade hårt emot med hans höfter när jag tydligt kände hans stora kuk pulsera kraftigt, djupt i mig. Känslan var märklig, nästan obeskrivlig. Micke vrålade ut sin orgasm och höll kvar sitt krampaktiga grepp om mina höfter. Det kändes som att hans orgasm aldrig skulle lugna sig, det var verkligen som han sagt, han fyllde mig helt.

När han tillslut kom tillbaka ner på jorden igen och lättade sitt grepp om mig såg han på mig igen och log, nu kände jag igen honom.

Micke - Nu är du min.

Fortsättning följer…



Kommentarer

bögen00 2 April 2024, 14:03

så jävla bra

bayken 26 Mars 2024, 00:09

Älskar denna serie! Vill ha många delar till. Där det kan utvecklas på spännande sätt

storgrabb24 20 Mars 2024, 11:52

Så sjukt bra serie, hoppas på fortsättning!

mange6 14 Mars 2024, 10:18

Helt underbar novell, grymt skrivet..

sexläs 13 Mars 2024, 08:25

Oj oj, full rulle…

mange6 11 Mars 2024, 11:28

Helt underbart fortsättning, det blir bara bättre och bättre! Du är grym på att skriva!!

westlife 7 Mars 2024, 15:48

Suveränt skrivit. Man blev ordentligt kåt

ka1952 6 Mars 2024, 16:43

Så läcker skriven. Man blir så kåt.

black_edition 5 Mars 2024, 17:53

Gud så jävla skönt. Stenhård efter denna underbara novell!

prime1 4 Mars 2024, 22:13

Faan! Du är så bra att det känns som det hänt på riktigt! Sluta inte skriva!!

m75_vkust 4 Mars 2024, 13:58

Underbart!


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright