Alise med S - Första träffen

Författare: cariboucat Datum: 2022-06-21 14:26:20

Kategori: Age play och Heterosex

Läst: 19 839 gånger

Betyg: 1 (2 röster) 2 medlemmar har denna novell som favorit



Det här är första delen i min serie om ”Alise”.


Hon kände ett lätt pirr i kroppen av både spänning och nervositet medans hon gick uppför trapporna till hans lägenhet. Var ju inte den som gjorde nåt sånt här. Kände ju honom knappt, bara haft några korta konversationer men direkt märkt hur hon drogs till honom och hur han verkade dras till henne. Hon var annars ganska blyg. Smal kropp, långt brunt hår men utan några speciella drag. Såg sig själv som en medelmåtta med lite för hög panna. Men visst, en del blickar brukade hon få. Speciellt efter att de gått förbi brukade snabba blickar kastas mot hennes rumpa. Den var hon nöjd med, ganska liten och fast men så var hon ju bara 22 år också. Han var 41, alltså nästan dubbelt så gammal vilket hon gillade. Rätt lång, kraftig men ganska vältränad. ”Han måste väga dubbelt så mycket som mig” tänker hon medans hon passerar andra våningen.

Framförallt gillade hon hans lukt. Väldigt fräsch och med en doft av man. Rätt snabbt hade de kommit in på sex vilket inte var något hon brukade prata om men nu tog spänningen över och kände att hon ville släppa kontrollen den här gången. Han hade också nämnt att han gillade den undergivna…

Sista stegen uppför trappan och nu står hon där utanför hans dörr. Tvekar lite, hör en hund skälla i en av lägenheterna längre ner och så ringer hon på.

Det luktar gott där inne. Känner hans underbara parfym som blandas med en obestämbar hemdoft. Han har tagit hennes jacka och hälsat henne välkommen med ett leende och nu går de in i köket. Det är ganska spartanskt men välstädat och han frågar om hon vill ha något att dricka. ”Dig” tänker hon skämtsamt och rodnar nästan lite för sig själv. ”Nej det är bra” säger hon istället. ”OK då gör vi såhär, jag går in i sovrummet och väntar medans du klär av dig precis allt utom dina trosor.” ”Oj, det här gick fort” tänker hon men kan samtidigt knappt bärga sig och kläderna åker snabbt av.

Går fram till sovrumsdörren endast iförd sina trosor som han sagt till henne. Han tittar på henne och säger med lugn röst ”ställ dig på knä.” Hon ställer sig på knä vid dörröppningen och det känns lite fånigt men framförallt spännande. ”Vad händer nu” tänker hon medans han tar av och viker ihop överkastet på sängen. Sedan sätter han sig fortfarande påklädd vid änden på sängen. ”Kom” ropar han och klappar med handen på sitt knä. ”Här ska du ligga.” Hon reser sig upp och går fram till honom. Kliver upp på sängen och ställer sig på alla fyra över hans knä. Nu tar han ett grepp runt hennes nacke och trycker sakta ner tills hon ligger med ansiktet ner i madrassen medans stjärten fortfarande är i luften. Tar tag i troskanten och drar sakta av henne trosorna. Där står hon nu helt naken framåtstupa och kan knappt tro att det är sant. ”Känns det förnedrande? Ja kanske lite, men framförallt upphetsande.”

Han säger inget utan tar bara handen och börjar smeka hennes rumpa. Sakta och försiktigt som att utforska varje millimeter på en ny kontinent. Plötsligt, utan förvarning höjer han handen och ger henne en rejäll smäll på skinkorna. Hon flämtar till och sjunker ner över hans knä. Han smeker återigen hennes skinkor och hon hör honom andas genom näsan. Det går en liten stund och sen händer samma sak igen. Det klatschar till om skinkorna när han träffar med full kraft. ”Ahh” flämtar hon men han tar ingen notis utan är redan igång att smeka stjärten igen. Drar med ett finger längs med analöppningen. ”Vänta lite nu...” hinner hon tänka innan det återigen smäller till och hon känner att det svider om stjärten. Samma sak upprepas sedan flera gånger om igen. Smek, smisk, lätta stön och gnyenden. Han smeker stjärten, lyfter handen och hon gör sig återigen beredd att ta emot men denna gång sänker han handen. Börjar så återigen smeka, ännu längre den här gången och för återigen fingret längs analen. Plötsligt känner hon hur fingret letar sig in i stjärthålet. ”Borde hon protestera? Det känns ändå lite spännande…” Handen är nu redan tillbaka på hennes skinka igen och smeker. Långa mjuka smekningar och hon känner nu hur nervositeten släpper. Så plötsligt: ”Klatsch! Klatsch! Klatsch! Klatsch!” Fyra snabba hårda slag på hennes hjälplösa nakna rumpa och hon skriker till! ”Försiktigt” flämtar hon samtidigt som han sakta smeker hennes allt rödare skinkor. ”Lite väl mycket i början?” Hon nickar. ”Jag är inte van vid att få smisk, men det är…härligt.” Hon känner att det kanske inte var riktigt rätt formulering men har svårt att beskriva känslan… ”Om du inte vill ligga kvar här så kan du få ställa dig på knä framför mig istället.” Säger han med lugn röst.

Hon reser på sig, lite yr både av utmattning och upphetsning på samma gång. Det svider lätt från stjärten men gör som han önskar och ställer sig på knä framför honom där han sitter på sängen. Han reser sig snabbt och tar av sig byxorna och hon kan se hur spänt det är under kalsongerna. Sätter sig ner igen framför henne. ”Mer än såhär tänker inte jag inte ta av själv.” Hon tvekar men tar sedan tag i tyget och drar sakta neråt. Med en rekyl skjuter den upp! Större än hon hade tänkt sig, måste vara minst tjugo centimeter lång, dessutom ganska grov och helt renrakad. ”Vilken jäkla porrfilmskuk” tänker hon leende för sig själv medans hon tar ett försiktigt tag och för den till sina läppar. Börjar försiktigt suga på toppen men försöker sedan gå allt djupare. Vill verkligen visa vad hon kan och tar den längre och längre. Känner hans hand på huvudet som uppmanar henne att gå djupare och vill verkligen inte göra honom besviken även om hon verkligen får kämpa för att nå hela vägen ner. Nästan där blir det ändå för mycket och är nu tvungen att dra ut den och hostar häftigt. ”Det där var inte dåligt” säger han. ”Vill du försöka igen?” Hon nickar och tar återigen den stenhårda kuken i munnen. Nu vet hon sin gräns och undviker att gå hela vägen ner men suger ändå girigt och kan både se och höra hur han njuter. ”Var får jag komma” frågar han. Hon svarar inte utan fortsätter bara suga. Nu är det hon som bestämmer och hon gillar det! Hör hur han frustar och känner satsen komma men fortsätter ändå att suga samtidigt som hon sväljer alltihop.

Han lägger sig ner på sängen och pustar ut. Hon reser sig och går fram och lägger sig brevid. ”Jag tror nog det här kan vara början på en lång vänskap” säger han. Hon fnittrar till och säger ”ja, det tror jag med, lång och djup.”



Kommentarer

Denna novell har inga kommentarer.


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright